MATEMATIKUNDERVISNING ONLINE

Bliv ringet op i dag og få et uforpligtende og gratis introduktionsmøde!

Eller ring på +45 50436087

Vi samarbejder med

JEG ER EMIL

MENTOR I AARHUS

MatematikScoop er skabt med en vision om at alle skal have råd til matematikundervisning online.

Gennem de sidste år har jeg været mentor for utroligt mange gymnasieelever i matematik. I disse år har jeg fundet utallige metoder til at gøre matematik let og forståeligt. Jeg har samlet de mest effektive redskaber og jeg er nu i gang med at lave en håndbog om præcis disse. Jeg har endnu ikke haft en elev, der ikke er steget i karakter efter et forløb med mig.

Mentorforløb er dyre og jeg oplever desværre mange, som ikke har råd til en mentor. Alle har ret til skolehjælp, og mit absolut største fokus er at dygtiggøre eleven mest muligt for hver krone brugt. Derfor er Matematikscoop de billigste på markedet. AL unødvendig “spildtid” er desuden fjernet.

Min vision er at flere gymnasieelever skal opleve den enorme glæde ved at have fuldstændig styr på matematik.

Jeg håber, du er den næste.

VI KAN TILBYDE

Gratis intromøde

Første introduktionsmøde er helt gratis og uforpligtende. Her snakker vi om målsætninger, , forventninger til forløbet og hvad, vi kan tilbyde.

Højere karakterer

Vi har endnu ikke haft en elev, der ikke er steget i karakterer efter et forløb hos os. Derfor vil vi påstå at vi kan garantere en stigning i karakterer hos os.

Laveste priser

Med vores vision om at alle skal have råd til lektiehjælp, kan vi med stolthed sige, at vi har de laveste priser på markedet - uden at gå ned på kvaliteten.

HVEM ER VI?

Hvordan kan det være at nogle får rene 12-taller i matematik mens størstedelen ligger i bunden?

Matematik er hverken udenadslære eller noget, hvor man hurtigt kan slå svaret op i en bog. Matematik kræver en grundlæggende stærk forståelse for faget. Når jeg underviser elever er mit fokus at give dem denne grundlæggende konkrete forståelse for matematik, og det har gang på gang vist sig at eleverne virkelig rykker sig på kort tid. Gennem mine år som mentor i matematikundervisning online har jeg samlet de læringsteknikker og metoder der har virket allerbedst for forståelsen.

lektiehjælp i matematik

Hvorfor startede jeg denne virksomhed?

Gennem mine mange mentorforløb i matematikundervisning online har jeg været underlagt procedurer som læringsstilstest, løbende evaluering, tests mv. – alt sammen på familiens regning. Det er dyrt at have mentor, og mange har ikke råds trods ønsket herom. Hos MatematikScoop har vi hverken udgifter til administration, ledelselse eller overflødige procedurer. Vi har samtidig et brændende ønske om, at flere skal have råd til matematikundervisning online. Derfor kan vi med stolthed sige, at vi har de absolut laveste priser på markedet – uden at gå det mindste på kompromis med kvaliteten.

Hvorfor vælge én til én undervisning?

En gymnasielærer underviser mange elever samtidig og kan derfor på ingen måde tage hensyn til den enkelte elev. Undervisningen kører bare, og falder eleven af ét sted, så er det svært at komme efter. I matematikundervisning online kan vi skræddersye undervisningen ned i mindste detalje til elevens svagheder og styrker. Dett er er en kæmpe fordel. Vi har et skema over pensum hvor vi krydser af, når et emne er forstået fuldstændigt. På denne måde kan vi meget tydeligt klarlægge, hvor vores indsats skal placeres.

lektiehjælp i matematik

Gymnasielærere er universitetsuddannede. De er vanvittigt gode til matematik, men de har til gengæld 5 års universitetsuddannelse bag sig. De er vant til forelæsninger hvor en lektor tonser gennem pensum og tager udgangspunkt i, at de fleste forstår. Hos MatematikScoop er vores mentorer dimitteret fra gymnasiet inden for de seneste år. Vi kender gymnasietiden og vi hvordan præcist hvordan et kan være svært at forstå matematik. Vi ved også til punkt og prikke, hvor fokusset skal ligge for at få den højest mulige karakter. Ve kender begrænsningerne, mulighederne, eksamenerne og hvad der lægges vægt på ved karaktergivning. 

Personligt har jeg oplevet mange elever som slet ikke kunne forstå et emne i matematik, som læreren ellers havde brugt 30 undervisningstimer på. På blot 1-2 timer kunne eleven gennem en fælles indsats blive fuldkommen ekspert i emnet. Det er nok dét, jeg synes er fedest ved mentorjobbet.

 

Dette kan også ses på alle de gode anmeldelser.

5/5

PRISER

PRISER

10 TIMER

 • Hjælp til afleveringer, fremlæggelser og pensum
 • Mentorhjælp tilgængeligt døgnet rundt
 • Introduktionsmøde
 • Adgang til 100+ noter
 • MatematikScoops egen håndbog
170/t

1700 DKK

40 TIMER

 • Hjælp til afleveringer, fremlæggelser og pensum
 • Mentorhjælp tilgængeligt døgnet rundt
 • Introduktionsmøde
 • Adgang til 100+ noter
 • MatematikScoops egen håndbog
 • Mulighed for at dele betalingen op
 • 6 måneders medlemskab af beståmatematik.dk
150/t

6000 DKK

20 TIMER

 • Hjælp til afleveringer, fremlæggelser og pensum
 • Mentorhjælp tilgængeligt døgnet rundt
 • Introduktionsmøde
 • Adgang til 100+ noter
 • MatematikScoops egen håndbog
 • Mulighed for at dele betalingen op
160/t

3200 DKK

Kontakt os

Tak for din interesse i os!

Du kan enten give os et kald, sende os en mail eller udfylde kontaktformularen. Det kan både være for at bestille et gratis og uforpligtende introduktionsmøde, men det kan også være for at stille spørgsmål eller høre nærmere om matematikundervisning online. Kig eventuelt under FAQ

Ceresbyen 14A

8000, Aarhus C

Danmark

support@matematikscoop.dk

+45 50 43 60 87

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Undervisningen foregår som udgangspunkt i Aarhus kommune. Bor du længere væk kan vi sagtens køre undervisningen virtuelt. Vi har haft mange virtuelle forløb som har været en succes. Vi benytter os nemlig af en online undervisnings-platform.

For at komme i gang med et forløb skal man starte med at booke et introduktionsmøde. Dette gør man enten ved at skrive os en mail, ringe til os eller udfylde kontaktformularen. Under mødet aftaler vi blandt andet antal timer på forløbet, og vi afdækker elevens behov.

Hos MatematikScoop har vi skåret alle unødvendige procedurer af. Samtidig har vi gjort prisen så lav som muligt. Vores overordnede vision er at du skal få mest mulig fagligt ud af hver krone brugt.

Gennem mange år som mentor har jeg samlet de absolut bedste måder at forklare et matematisk emne på så det er overskueligt og kan forstås. Disse simple råd og metoder er jeg ved at forklare om i en matematik-håndbog.

Mange mentorvirksomheder underviser i alle fag. Her finder de en mentor der fik gode karakterer i det pågældende fag, og så er han ellers på egen hånd. Hos MatematikScoop specialiserer vi os i netop matematik. Vi uddanner vores mentorer i præcist og simpelt at kunne bruge vores metoder i undervisningen. Så svaret er nej.

Som udgangspunkt er vores metoder og råd egnet til gymnasieelever. Matematik er dog ikke særligt komplekst at forklare på folkeskoleniveau, og her har vi også rykket mange elever. Ring og hør nærmere, så kan vi sikkert godt lave en aftale.

Vi har endnu ikke haft et forløb, hvor eleven ikke er steget i karakter, så med al sandsynlighed kan du regne med at stige i karakter ved vores større pakker.

Vi stiller helt andre krav til vores mentorer end andre mentorvirksomheder gør. Hos os skal de ikke blot have fået topkarakter i dit fag, de skal også have en del erfaring som mentor i matematik fra tidligere, og deres feedbacks på tidligere forløb skal være i top. Derudover skal vores mentorer være ekstremt pædagogiske og gode formidlere.

BLIV RINGET OP I DAG

Bliv ringet op i dag og få et uforpligtende og gratis introduktionsmøde eller blot en snak om jeres muligheder med et mentorforløb hos os,

Eller ring på +45 50436087